Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Star Wars: Battlefront 2

2009.04.14. 10:52 >>>> Manusz >>>> PC, PS2, PSP, XBOX >>>> : 5744 : 3God mód:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Fel, Fel, Fel, Bal, Le, Le, Le, Bal, Fel, Fel, Fel, Bal, Jobb kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

Végtelen lőszer:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Fel, Le, Bal, Le, Le, Bal, Le, Le, Bal, Le, Le, Le, Bal, Jobb kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

Pálya kiválasztása:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Négyzet, Kör, Négyzet, Kör kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Gyengébb ellenfelek:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Le, Le, Le, Fel, Fel, Bal, Le, Le, Le, Le, Le, Bal, Fel, Fel, Fel, Bal kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

A HUD eltüntetése:
Pauzáld a játékot (egyjátékos vagy többjátékos módban), majd vidd be a Fel, Fel, Fel, Fel, Bal, Fel, Fel, Le, Bal, Le, Fel, Fel, Bal, Jobb kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

Lelassított hangok:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Fel, Fel, Fel, Bal, Fel, Le, Fel, Fel, Bal, Le, Le, Le, Bal, Fel, Le, Le, Bal, Jobb kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

Jedi/Wampa találati effektek:
Pauzáld a játékot (egyjátékos módban), majd vidd be a Fel, Le, Bal, Le, Bal, Jobb kombinációt. Egy hang jelzi, ha sikerült bevinni a kódot. A kód megismétlésével tudod a csalást deaktiválni.

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.