Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Test Drive - Unlimited

2008.05.14. 12:37 >>>> Manusz >>>> PC, PS2, XBOX360 >>>> : 7991 : 0Könnyű pénz
Menj a térkép alján lévő kráterhez. Itt zajlik egy speed challenge, melynek díjazása 40.000 dollár, de C osztályú autó (TRV Sagaris ajánlott) kell a végrehajtásához. 1.30 és 2 perc között kell teljesítened a jutalomhoz.

Ha egyszer elérted a champion státuszt, akkor menj és teljesítsd a Tour of the Island versenyt. Ha sikerül egy Alfa Romeo 8c Competizone lesz a jutalmad. Ez egy verseny, melyet a fő országúton rendeznek és Alfa Romeo Day a neve. Minden itt induló kocsi F szériás Alfa Romeo, melyen te is indulhatsz a C kategóriás Alfáddal. A verseny 2.8 mérföld hosszú és 75.000 dollár lehet a jutalmad.

Menj fel a gyorsforgalmi útra és keresd meg az útkereszteződést. Kellő távolságban maradj tőle. Keresd meg a kihívható versenyzőt és állj ki vele egy Instant Challenge-re. A cél vonalat a start vonal mögött jelöld ki a pálya ellentétes oldalán. A verseny kezdetén fordulj meg és hajts át a célvonalon. Ha ezt ötször, tízszer megteszed 20.000 dollár lesz a jutalmad. Sajnos ez a cheat nem mindig működik.

Ha elérted az Expert fokot, akkor a Lucky Day nevű versenyen is részt vehetsz. Ha két percen belül teljesíted helyezéssel, akkor 40.000 dolcsit kapsz minden alkalommal. Használj egy Kawasaki Ninja-t (14.000), harmadik szintű tuninggal (25.000).

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.